U vindt onze camping net buiten het dorp Ouwerkerk, op het Zeeuwse eiland Schouwen – Duiveland. Met een ideale ligging aan het prachtige krekengebied, de Oosterschelde op loopafstand en natuurlijk ons landelijk bekende watersnoodmuseum, is het een heerlijke vakantieplek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Binnen een aantal minuten bevind u zich in de monumentenstad Zierikzee. Deze historische stad bied vele prachtige monumenten.
In het seizoen worden er vele weekmarkten georganiseerd, met in de maanden Juli en Augustus de wekelijkse terugkerende toeristendagen met allerlei leuke activiteiten!

Bent u liever van het strand?
Dan bied Ouwerkerk een kleinschalig strandje die aan de Oosterschelde ligt. Liever het Noordzeestrand dan is het maar 15 a 20 minuten met de auto naar bijv. de Brouwersdam!

Verder zijn op het eiland Schouwen Duiveland talloze evenementen te doen, deze kunt u vinden in de Badkoerier (af te halen op onze rececptie).

Ook is ons eiland voorzien van een prachtig fietsnetwerk! Op de website van het VVV Zeeland is er keuze uit vele fietsroute over heel Schouwen Duiveland.

Onbekend, dat is het Krekengebied rond Ouwerkerk niet. Want aan en rond De Weg van de Buitenlandse Pers zijn de littekens van de Ramp van 1953 nog goed zichtbaar. Toch is er de afgelopen vijf jaar met medewerking van Bureau Zeeweringen, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen en de drie ondernemingen in het gebied veel gerealiseerd om het aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Aantrekkelijker door er met informatiepanelen meer te vertellen over de geschiedenis, de sporen die de Ramp naliet en de flora en fauna. Maar natuurlijk ook dankzij de nieuwe speel- en vrijetijdsvoorzieningen. Toegankelijker is het gebied door de aanleg van attractieve wandel- en fietspaden die bovendien goed begaanbaar zijn voor minder mobiele bezoekers.

Kortom het gebied rondom Ouwerkerk is prachtig en rustgevend!
Tot ziens in Ouwerkerk!